Polítiques de privacitat

Política de privacitat IXIA

Aquesta Política de privacitat descriu com es recopila, utilitza i comparteix la seva informació personal quan visita o fa una compra en www.universixia.com (denominat en endavant la "web”).

INFORMACIÓ PERSONAL QUE RECOPILEM

Quan visita la web, recopilem automàticament una certa informació sobre el seu dispositiu, inclosa informació sobre el seu navegador web, adreça IP, zona horària i algunes de les cookies que estan instal·lades en el seu dispositiu. A més, a mesura que navega per la web, recopilem informació sobre les pàgines web individuals o els productes que veu, les pàgines web o els termes de cerca que ho van remetre a la web i informació sobre com interactua vostè amb la web. Ens referim a aquesta informació recopilada automàticament com a “Informació del dispositiu”.

Recopilem Informació del dispositiu mitjançant l'ús de cookies.

A més, quan fa una compra o intenta fer una compra a través de la web, recopilem una certa informació de vostè, entre la qual s'inclou el seu nom, adreça de facturació, adreça d'enviament, informació de pagament (inclosos els números de la targeta de crèdit, adreça de correu electrònic i número de telèfon. Ens referim a aquesta informació com a “Informació de la comanda”.

Quan parlem d' "Informació personal” en la present Política de privacitat, ens referim tant a la Informació del dispositiu com a la Informació de la comanda.

COM UTILITZEM LA SEVA INFORMACIÓ PERSONAL?

Usem la Informació de la comanda que recopilem en general per a preparar les comandes realitzades a través de la web (inclòs el processament de la seva informació de pagament, l'organització dels enviaments i el lliurament de factures i/o confirmacions de comanda). A més, utilitzem aquesta Informació de la comanda per a: comunicar-nos amb vostè; examinar les nostres comandes a la recerca de fraus o riscos potencials; i quan d'acord amb les preferències que vostè va compartir amb nosaltres, li proporcionem informació o publicitat relacionada amb els nostres productes o serveis.


Utilitzem la Informació del dispositiu que recopilem per a ajudar-nos a detectar possibles riscos i fraus (en particular, la seva adreça IP) i, en general, per a millorar i optimitzar la nostra web (per exemple, en generar informes i estadístiques sobre com els nostres clients naveguen i interactuen amb la web i per a avaluar l'èxit de les nostres campanyes publicitàries i de màrqueting).

COMPARTIR LA SEVA INFORMACIÓ PERSONAL

Compartim la seva Informació personal amb tercers perquè ens ajudin a utilitzar la seva Informació personal, tal com es va descriure anteriorment. Per exemple, utilitzem la tecnologia de *Shopify a la nostra botiga en línia. Pot obtenir més informació sobre com *Shopify utilitza la seva Informació personal aquí: https://www.shopify.com/legal/privacy. També utilitzem Google *Analytics per a ajudar-nos a comprendre com usen els nostres clients el Lloc. Pot obtenir més informació sobre com Google utilitza la seva Informació personal aquí: https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/. Pot donar-se de baixa de Google *Analytics aquí: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Finalment, també podem compartir la seva Informació personal per a complir amb les lleis i regulacions aplicables, per a respondre a una citació, ordre de registre o una altra sol·licitud legal d'informació que rebem, o per a protegir els nostres drets.


NO RASTREJAR


Tingui en compte que no alterem les pràctiques de recopilació i ús de dades del nostre Lloc quan veiem un senyal de No rastrejar des del seu navegador.


ELS SEUS DRETS


Si vostè és un resident europeu, té dret a accedir a la informació personal que tenim sobre vostè i a sol·licitar que la seva informació personal sigui corregida, actualitzada o eliminada. Si desitja exercir aquest dret, comuniqui's amb nosaltres a través de la informació de contacte que es troba a continuació.
A més, si vostè és un resident europeu, tenim en compte que estem processant la seva informació per a complir amb els contractes que puguem tenir amb vostè (per exemple, si realitza una comanda a través de la web) o per a perseguir els nostres interessos comercials legítims enumerats anteriorment. A més, tingui en compte que la seva informació es transferirà fora d'Europa, inclosos Canadà i els Estats Units.


RETENCIÓ DE DADES


Quan realitza una comanda a través de la web, mantindrem la seva Informació de la comanda per als nostres registres tret que i fins que ens demani que eliminem aquesta informació.


CANVIS


Podem actualitzar aquesta política de privacitat periòdicament per a reflectir, per exemple, canvis en les nostres pràctiques o per altres motius operatius, legals o reglamentaris.


CONTACTI'NS


Per a obtenir més informació sobre les nostres pràctiques de privacitat, si té alguna pregunta o si desitja presentar una queixa, contacti'ns per correu electrònic a universixia@gmail.com o per correu mitjançant l'ús de la informació que es proporciona a continuació:

Barcelona, Espanya