La història d'IXIA

IXIA és un projecte social i de tèxtil sostenible en armonia amb les persones i el planeta que recupera l'art de la costura i altres tècniques ancestrals.

Neix fruit del meu camí de vida, d'escoltar la intuïció i moguda per una necessitat molt interna d'oferir un espai creatiu i d'oportunitats laborals a persones amb diversitat funcional. No sabia quina seria la forma ni com ho faria, però sabia que era el meu camí i em sentia ready per fer-ho a la meva manera.

El projecte ha anat mutant i hem passat per mil estats, pauses i tornem a començar i, finalment, IXIA és una realitat.

Avui, IXIA són peces de roba úniques dissenyades i produïdes a Barcelona reciclant mostraris tèxtils i altres teixits que han quedat fora del cicle productiu.

És un projecte en evolució i canvi. Ens anem descobrint i inspirant durant el viatge.

IXIA és expansió, possibilitats, persones, creativitat, ànima, llibertat, sinèrgies, emocions, conflictes, contradiccions, consciència, pors, incertesa, somnis, compartir, sorprendre'ns, creixement, alegria, joc, colors... una finestra oberta al món. I, algun dia, perquè sé que arribarà el dia, serà un projecte d'inserció sociolaboral.

Gràcies per ser part d'aquesta aventura!

Som-hi!

Gisela

    Exclusivitat

    Les creacions IXIA són peces úniques.

    Treballem amb mostraris tèxtils i stocks el que no permet replicar un mateix producte. Alguns models són totalment exclusius i altres càpsul·les són col·leccions molt limitades amb poques unitats de cada.

    Social

    El motor del projecte són les persones i, per a la confecció, col·laborem amb persones en risc d'exclusió social.

    Juntes construim un espai creatiu i laboral agradable i motivador per a totes.

    Sostenibilitat

    Treballem amb sistemes productius circulars donant una nova vida a materials que han quedat fora del cicle productiu. Disminuim la generació de nous residus i el consum de recursos com el gran volum d'aigua que s'utilitza per a la producció de nous teixits.

    Intentem que la sostenibilitat i la consciència estigui present en tot el procés, desde la creació fins que arriba al client final.

    Producció local i artesanal

    Totes les peces IXIA estan dissenyades i confeccionades a Barcelona, de forma artesanal, una a una i tenint cura de cada part del procés.