La història d'IXIA

IXIA és un projecte social i de tèxtil sostenible en armonia amb les persones i el planeta que recupera l'art de la costura i altres tècniques ancestrals.

Neix fruit del meu camí de vida, d'escoltar la intuïció i moguda per una necessitat molt interna d'oferir un espai creatiu i d'oportunitats laborals a persones amb diversitat funcional. No sabia quina seria la forma ni com ho faria, però sabia que era el meu camí i em sentia ready per fer-ho a la meva manera.

El projecte ha anat mutant i hem passat per mil estats, pauses i tornem a començar i, finalment, IXIA és una realitat. Avui, IXIA som dones somiadores i treballadores amb ganes i motivacions creatives.

Dissenyem i confeccionem peces de roba úniques amb mostraris tèxtils i excedents.

És un projecte en evolució i canvi. Ens anem descobrint i inspirant durant el viatge.

IXIA és expansió, possibilitats, persones, creativitat, ànima, llibertat, sinèrgies, emocions, conflictes, contradiccions, consciència, pors, incertesa, somnis, compartir, sorprendre'ns, creixement, alegria, joc, colors... una finestra oberta al món. I, algun dia, perquè sé que arribarà el dia, serà un projecte d'inserció sociolaboral.

A totes les nenes i nens que somieu, a totes les persones que teniu il·lusions, per molt descabellades que us semblin, creieu en vosaltres. Podeu ser i construir el que vulgueu. Cada persona som un potencial creador únic i el món necessita creativitat en tots els àmbits.

Gràcies a totes les que m'heu acompanyat en algun moment o altre, conegudes i desconegudes, perquè sou impuls i sense vosaltres IXIA seria només una il·lusió.

Gràcies per ser-hi i fer-ho possible!

Som-hi!

Gisela

  Social

  El motor del projecte som les persones i ens cuidem i ens impulsem per construir un espai creatiu agradable i motivador per totes.

  Producció local i artesanal

  Totes les peces IXIA estan dissenyades i confeccionades a Barcelona, de forma artesanal, una a una i tenint cura de cada part del procés.

  Peces úniques

  Les creacions IXIA són totalment exclusives, no n'hi dues d'iguals. El petit tamany dels mostraris fa que només en surti una unitat de cada. Algo que personalment m'encanta i sento molt especial!

  Només tu tindràs i vestiràs amb aquella peça!

  Cuidem el planeta

  Treballem amb sistemes productius circulars i amb una mirada conscient per generar el mínim impacte ambiental. Disminuïm la generació de nous residus i el consum de recursos com el gran volum d'aigua que s'utilitza per a la producció de nous teixits.